Madenli İlkokulu

WEB https://madenliilkokul.meb.k12.tr
Adres : MADENLİ MAH. FATİH CAD. NO 13 ARSUZ / HATAY
VİZYON : Kültürel miras ile gelecek arasında(şimdi) köprüsünü kurabilen gelişerek,geliştiren bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilere,potasiyellerini fark edip gercekleştirmelerine yardımcı olacak insani ve milli bilgi toplumunun bir bireyi olarak kabul etmelerini sağlayacak bir eğitim ortamı yaratmaktır.
BAŞARILAR : 1-Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü “10 Kasım Atatürk’ü Anma Resim Yarışması” üçüncülüğü, 2-İlkokullar Fiziksel Etkinlikler Yarışmaları kapsamında gerçekleştirilen Okullar Arası 4. Sınıflar Halat Çekme Müsabakaları Birinciliği

Kütüphane Kitap Sayısı :1172
Öğretim Şekli :İkili eğitim yapmaktadır. Yeni bina yapılıncaya kadar eğitim öğretime Madenli Ortaokulu binasında yapılmaktadır.
Saatler : 13.20-18.00
Isınma : Ana binamız kalorifer sistemiyle ısıtılmaktadır.
Servis :
Ulaşım : Madenli arabaları 30 dk aralıklarla kalkmaktadır.
Yerleşim Yeri : Madenli Mahallesi Fatih Caddesi 13. Sokak Arsuz/HATAY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 90 km,ilçe merkezine 8 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Sınıflar arası futbol turnuvaları düzenlenmektedir